Travel Idea

Nr. Reg. Com.: J40/11203/2018,
CUI: 23425973

Licenta de turism: 449/09.06.2021
Polita de asigurare: IF-i nr. 3624 - valabila pana la 31.12.2023
Brevet Turism: 11115/17.12.2018
Manager Turism: Sima Raileanu Laura

Tel.: 0799 966 060
E-mail: [email protected]

Despre noi

Travel Idea a aparut in 2010 si de atunci ofera vacante de vis in Romania si strainatate si primeste multumiri si mesaje de recunostinta din partea clientilor.

Ce trebuie sa stiti despre noi este ca am pornit timid, am fost o agentie mica dar cu vise mari si acum avem numeroase centre in Bucuresti si ne mandrim cu o gama foarte variata de oferte. La noi vei gasi mereu zambete si soare in reprezentanta cat si online.

Travel Idea e ideea care se transforma de pe foaie in online, din vis in realitate si mai apoi in amintire uimitoare!

Ce oferim:

  Alegem sa oferim intotdeauna ce este mai bun, ce le-am darui si prietenilor sau familiei noastre, pentru ca da, clientii nostri devin mai apoi prietenii nostri.
   Am ales sa oferim servicii turistice de cea mai inalta calitate, combinand energia si entuziasmul cu experienta, acuratetea si atentia pentru toate detaliile unei calatorii perfecte.

Ce ne motiveaza:
   Primim zambete si multumiri la ordinea zilei si asa planuim sa ne petrecem urmatoarele decenii.
   Satisfactia noastra cea mai mare vine din numarul mare al clientilor care au experimentat momente fericite cu ajutorul sejururile si circuitele alese prin intermediul nostru si sa nu uitam de cuvintele lor calde de multumire atunci cand se intorc din vacanta.

Inca de la infiintare, agentia si-a concentrat eforturile spre oferirea de servicii turistice de calitate, raspunzand nevoilor clientilor si anticipand cerintele viitorului.

Fie ca stii exact unde vrei sa mergi sau ai nevoie de inspiratie, noi te vom ghida pentru alegerea vacantei care iti va depasi asteptarile. Noi insine iubim calatoriile si ofertele sigure si avantajoase asa ca vrem sa le impartasim cu cat mai multi impatimiti de travel.

Misiunea noastra:
   Stim ca sunt locuri pe care vrei sa le vezi, lucruri pe care ai vrea sa le faci, culturi nedescoperite inca si aventuri pe care sa le experimentezi si de care sa-ti amintesti pentru totdeauna. Noi suntem aici pentru a te ajuta sa le implinesti, nu doar sa le visezi.
   Iti vom oferi ajutorul pe care il soliciti pentru a face cea mai buna alegere. Vrem sa nu uiti prea curand vacanta petrecuta cu ajutorul nostru.
   Pe langa o excursie de neuitat, operatorii de turism iti vor garanta siguranta si confortul pe intreaga vacanta.

Ne poti contacta: https://travelideas.ro/contact oricand pentru asistenta pe durata calatoriei!

Vino sa ne cunosti!

Hai sa faci parte din comunitatea #TravelIdea, comunitatea calatoriilor fara griji si platforma cu cele mai avantajoase oferte.

Lasa-ne sa te ajutam, impreuna vom gasi vacanta de vis!

Documente agentie

Brevet de Turism
Polita Asigurare
Certificat de inregistrare
Licenta de Turism
Anexa Licenta de Turism