Charter Creta - Camelot Royal Beds Stalis, cu plecare din Sibiu

Amplasare

Acest hotel le urează bun venit clienților la Stalida.

Dotări

Hotelul oferă 13 camere și dispune de lift. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. Clienții care doresc să se informeze despre excursii pot să o facă la biroul de organizare a excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei mici se vor bucura cu siguranță de locul de joacă. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare (gratuit). Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru clienți sunt disponibile atat locuri de parcare pentru biciclete cat și un serviciu de inchiriere.

Locul de cazare

In camere există un sistem de incălzire și un ventilator. Camerele au o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un aragaz, un cuptor cu microunde și o mașină de spălat vase. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Dotările de bază ale camerei cuprind un adaptor de priză. In baia dotată cu o cadă se află o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina cu o zonă de scăldat amenajată pentru copii oferă răcorire și inviorare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, pescuit, scufundări subacvatice, o sală de fitness și un spa. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. Există posibilitatea de a alege pranz. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Camelot Royal Beds Stalis, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate